România. Echinocțiul de toamnă

23.09.2019

23.09.2019 10:50 - Echinocțiu de toamnă, astrologic vorbind Soarele a trecut în semnul Balanței. Zodie cardinală fiind, acest moment ne permite să observăm indici despre evoluția următoarelor luni. Ascendentul profectat al țării este în Gemeni, casa 5, deci Mercur este lordul anului (până în decembrie). Zodia care primește cea mai mare importanță este Scorpionul (și Fecioara prin Eliberarea Zodiacală). În Firdaria Marte este accentuat (și Mercur). A se vedea articolul România. Președinția consiliului UE

Ascendentul momentului se află în Scorpion, semn activat de Eliberarea Zodiacală și se află în preajma Lunii natale - în următoarele trei luni se va schimba structura guvernării, peisajul politic va fi schimbat, cel mai probabil guvernul sau reprezentatul guvernului nu va fi același.

Soarele se află în casa 12 a momentului, unde este prezent și Mercur. Dar pentru România casa 9 este afectată de implicațiile casei momentului. Este posibil să mai vedem niște tentative de a afecta justiția și modul în care acesta acționează. În următoarea lună procesele pot fi mai dese, precum și încălcările Constituției. Se încearcă evitarea sau împingerea limitelor legale.

Începutul lui octombrie se va simți foarte puternic, Marte trece în Balanță și Mercur în Scorpion. Marte în Balanță - decizii legislative finale dar mai ales imprudențe judiciare. Mercur în Scorpion - definitivarea puterii.

La finalul lunii octombrie Mercur va retrograda în Scorpion și va permite restructurarea situației politice. Mai întâi vor fi analizate cazurile de abuz și vom afla tot felul de vești și planuri dubioase ce au fost puse în aplicare. Efectele se văd de la jumătatea lui noiembrie când Marte va trece în Scorpion și va putea instaura pe deplin ceea ce se propunea de mult timp.

Jupiter în casa 11 - intervenția aliaților politici europeni. De asemenea și popularitatea în codrul sistemelor de înaltă conducere a Uniunii Europene. O atracție mai mare a fondurilor europene.

Luna în casa 6 și Marte în casa 8 - posibile restructurări financiare pe parte bugetară, eventuale decizii luate prin ordonanțe (luna în c9 a momentului) de urgență (marte în c11 a momentului).

Saturn și NS în casa 12 - mari conflicte de comunicare, lipsă de informații.