Revolut – agentul schimbării structurilor bancare

13.12.2018

Cardul Revolut, cel care a atras foarte mulți utilizatori într-un timp foarte scurt datorită lipsei de taxe pe care le impune în tranzacțiile bancare. De curând Revolut a primit și licență bancară pentru Europa, deci salariile se pot trece automat pe card, de asemenea și partea care ține de credite.

"Născut" la 1 iulie 2015, Revolut are o hartă care anticipa succesul. Conjuncția Venus-Jupiter din Leu i-a adus popularitatea pentru că a oferit avantaje mult mai mari decât orice alt prestator de servicii financiare, cu riscul de a pierde, totuși taxele au fost excluse. Venus și Jupiter se află în trigon cu Uranus din Berbec - pe lângă monedele deja cunoscute, noul proiect a deschis ușa și monedelor virtuale, a unor noi posibilități de tranzacție. Revolut și-a ales bine numele pentru că va revoluționa modul în care funcționează structurile bancare, tinde să transfere totul în baze informatice, fără a mai fi necesar să existe sedii ca la băncile clasice. Fiabilitatea și lejeritatea de a converti diverse monede, la diverse cursuri valutare pentru care se pot utiliza "alarme" de minim și maxim pentru valoare permite Revolut să combată adversarii săi.
Conjuncția Soare-Marte în opoziție cu Luna dă o puternică energie, rapiditate în reacții, caracterele unui adversar incompatibil, uneori insensibil.

Ce se întâmplă acum?
1. Mercur a trecut peste Saturn natal retrograd: au existat anumite probleme inițiale care nu au permis dezvoltarea așa cum s-a dorit. Retrogradarea lui Mercur a permis repararea acestora, putem vorbi despre vulnerabilități legate de securitate sau de stabilitate.

2. Saturn în opoziție cu Soarele: acesta este punctul de maturizare pentru Revolut, acum va primi mai multă încredere, mai multă susținere și respect. Preluarea acestor responsabilități îi fortifică încrederea, iar asta este piatra de temelie pe care se va construi ulterior promisiunea unui imperiu.

3. Uranus în inconjunție cu Saturn arată un moment de criză, poate lucrurile s-au mișcat prea repede, poate încă nu există toate procesele definitivate. Personal cred că însăși cei de la Revolut sunt puțin luați prin surprindere sau cel puțin vor fi în momentul în care se vor pune în aplicare noile reglementări.
Sfatul meu este să așteptați să treacă o perioadă de consolidare, aproximativ 3-4 luni, înainte de a beneficia de noile servicii pentru că aceste se vor modifica.

Totuși Revolut încă se dezvoltă, va avea încă o reușită când Jupiter va face opoziție cu Soarele natal și va traversa Luna natală. Cel mai probabil se va extinde, va cuprinde caracterele globalizării, mai ales că susține dezvoltarea cripto-monedelor cu siguranță se va putea adapta schimbărilor survenite. Asta se va întâmpla la începutul anului 2020 când se va finaliza și parcursul dezvoltării sale.