Parchetul European și Kövesi - posibilități astrologice

05.02.2019

Parchetul European (EEPO) va fi un parchet european indipendent responsabil de investigarea, urmărirea penală și trimiterea în judecată a autorilor infracțiunilor care aduc atingere intereselor financiare UE și a complicilor acestora. Regulamentul (UE) 2017/1939 al Consiliului (1) privind EPPO a intrat în vigoare în 20 noiembrie 2017. În conformitate cu articolul 120 din respectivul regulament, EPPO își va începe activitatea în urma unei decizii a Comisiei, o dată cu aceasta va fi înființat, dar nu mai devreme de 3 ani de la data intrării în vigoare a Regulamentului privind EPPO.
- sursa rfi.ro

Prin urmare acesta este planul pentru noua instituție, iar data de 20 noiembrie 2017 se va lua în considerare privind evoluția situațiilor. De asemenea același regulament conține și articolu 14 (2) care spefică abilitățile și calitățile necesare candidaților la funcția de procuror șef.
În urma dezbaterilor s-a emis lista scurtă a persoanelor eligibile pentru acest post:

- Laura Codruța Kövesi (România) - 15.05.1973, oraș Sfântul Gheorghe
- Jean Francois Bohnert (Franța)
- Andres Ritter (Germania)

Pentru a analiza compatibilitatea Codruței Kövesi am ales să utilizez tehnica Lorzilor Timpului ( tehnică a astrologiei elenistice care cuprinde Profecțiile, Firdaria și Deplasarea zodiacală) - găsți tabele la finalul articolui.

După calculele mele Kövesi ar fi născută la aproximativ 12:50 și vom vedea cum se verifică acestă oră în calculele de mai jos, trebuie să avem în vedere că în acest caz utilizăm sistemul de case întregi, adică un o zodie cuprinde o casă întreagă.

Ca evenimente vom analiza momentul în care a devenit cel mai tânăr procuror general în 02 octombrie 2006.
La acea dată deplasarea zodiacului se axa pe semnul Taurului cu sub-perioada Fecioarei. Mercur este guvernatorul casei 10, iar Venus este conjunctă cu Mijlocul Cerului. De aici putem înțelege că studiile se vor finaliza și va începe să le aplice practic în noua sa meserie.
În Firdaria avem perioada lui Lunii, sub-perioada lui Saturn, putem discuta cumva despre o maturizare forțată sau să se fi simțit nepregătită ori depășită de situație.
Ascendentul profectat în 2006 se afla în casa 10, unde se află Venus și Saturn. 
Avem deja un plan benefic pentru a face lucruri extraordinare în carieră, care ne conduc cu gândul la un an în care Kovesi va avansa foarte mult.
În tranzit, la acel moment, guvernatorul de an Mercur (pentru că avem Ascendent profectat în casa 10 -Gemeni) se afla la primele grade de Scorpion, iar Jupiter făcea aspect cu Mercur natal - acestea este momentul declanșator!

Pe data de 17 mai 2013 devine Procuror Șef DNA
Deplasarea zodiacală ne indică semnul Gemenilor (deci casa 10) și sub-perioada Fecioarei, astfel Mercur concentrează toată energia momentului, deci încă un moment de avansare profesională, cu puternice conotații ideologice (Mercur natal în casa 9).
Pentru Firdaria avem perioada Saturn, sub-perioada Saturn. Deja obervăm că Mercur și Saturn au rolurile principale în evoluția profesională a lui Kovesi.
Ascendentul profectat era atunci în Casa 5, deci în Capricorn, cu Saturn guvernator de an.
În tranzit Saturn era retrograd și a întâmpinat probleme și dificultăți, dar Jupiter se află peste Saturn natal din casa 10 și a putut face față foarte ușor tuturor aversităților. Datorită acestor plasamente foarte bune Kovesi a avut puterea sa schimbe sistemul si sa se lupte cu titanii.

Acum să vedem ce avem în momentul de față:
Deplasare zodiacală: Semnul Gemenilor și sub-perioada Capricornului (deci casa 10 și casele 5 - 6, dar cel mai important Mercur și Saturn apar din nou în relație)
Firdaria: Perioada lui Saturn, sub-perioada Soarelui (încă un punct pentr casa 10)
Profecție: Kovesi se află la o distanță de 12 ani față de prima sa realizare importantă în carieră din 2006, acum Ascendentul profectat se află tot în casa 10, iar Mercur guvernează anul până în 15 mai 2019. De acestă dată va accesa lucruri mult mai serioase pentru că discutăm despre planete „mature” și cu directe implicații ale casei 10.
În tranzit Jupiter face opoziție cu Saturn natal din casa 10. Saturn în tranzit se află în domiciliu și în conjuncție cu Venus. Mercur în tranzit se află în Pești, cam nefericit și va face aspect su Saturn natal, deci va primi atacuri serioase.
Ar fi mai bine pentru Kovesi dacă decizia s-ar lua după 01 marie, atunci Mercur ar intra în Berbec și nu ar fi la fel de letargic. Oricum susținere există: Jupiter și mai ales Saturn în domicilii. Iar Saturn în tranzit face trigon cu Mercur natal.

Ca să fiu scurt și concis: Kovesi va primi președinția acestei instituții și va fi din nou un ghipe în coasta „băieților buni” - i-auzi tudorele -