Mai - cele mai importante evenimente astrologice

01.05.2019

În această lună vom avea mai multe evenimente astrologice importante și le vom lua pe rând. Această cronologie ne ajută să schițăm o idee asupra lucrurilor pe care le putem face și ne dă indici pentru a ne crește productivitatea, totuși trebuie să avem în vedere că sunt informații generale și de preferat este analiza personalizată a tranzitelor împreună cu alte tehnici. (informații despre această posibilitatea găsiți în pagina Servicii).

Lilith trece în Pești - 03.05.2019 22:12
Dorință de sacrificiu fără ca ceilalți să ceară neapărat acest lucru; viziune profetică și deseori o stare contemplativă care poate favoriza depresia în anumite situații.
Lilith le dă oamenilor capacitatea de a se simți legați de tot, creează dependențe și o responsabilitate generală față de ceilalți.  Sentimentele negative pot fi resimțite mai profund și există tendința de a merge pe căi oculte care par a avea avantaje. Gândirea esoterică se poate dezvolta dar nu neapărat într-un mod benefic, vom vedea mai des evenimente ce țin de fanatism și de manipulare religioasă, secte care își antrenează adepții pentru scopuri dubioase. Credința tinde să fie oarbă și discutăm aici de planul religios, relațional și social. Acolo unde iluziile se destramă se creează contexte dezastruoase, deseori combinate cu tente de răzbunare. Atenție la manipulare. Este totuși o perioadă bună pentru psihoterapie. Trebuie evitat tot ce poate leza conștiința: alcool, medicamente de tip psihiatric fără prescripție medicală, droguri sau orice alte practici de acest tip.

Luna Nouă în Taur - 05.05.2019 01:45
Atâta această lunație cât și cealaltă au amprenta lui Saturn și al Capricornului, ascendentul se află în acest semn. Primăvara (pentru că Taurul reprezintă mijlocul primăverii din punct de vedere astrologic) aduce un suflu nou în care începem să culegem roadele muncii. Totuși este un moment de început în care continuăm se facem munca de fiecare zi. Avem siguranța domeniului în care activăm, iar această siguranță ne ajută să schimbăm lucruri, să îmbunătățim. S-ar putea să vine noi responsabilități, să facem lucruri specifice unor poziții administrative mai înalte, este important să facem acest lucru, chiar dacă momentan nu activăm sub titulatura respectivă pentru că va veni cu timpul. Actualmente muncim și avem susținerea celorlalți, avem chiar și avantaje, însă dacă dorim recunoaștere atunci trebuie să mai așteptăm ceva timp. Esențial acum este să ne consolidăm legăturile și cel mai adesea modul optim este comunicarea, încheierea unor proceduri contractual - recomandat după ce Mercur trece în Taur.

Mercur trece în Taur - 06.05.2019 21:26
Mercur tinde să fie agitat mintal și să își facă destul de multe griji mai ales pentru viața lui domestică: ce gătesc, cât e chiria, trebuie să zugrăvesc, etc. Ele sunt temeinice și precise. În comunicare este posibil să devenim mai pragmatici, deseori se aduc argumente și dovezi care să susțină un anumit discurs, iar vorbele în vânt nu mai au nicio valoare, de aceea trebuie să aduc o susținere practică pentru ce spunem. Este o perioadă bună pentru specializare în domeniul în care activăm, depinde și de predispoziția natală acesta se poate face autodidact sau asistat. Dorim să gândim lucrurile în profunzime dar putem fi lenți în reacții. Dacă ne aflăm în diverse procese, fie de recrutare, fie de așteptare a unor vești, etc. este foarte posibil ca în această perioadă să avem și rezultatele muncii noastre, care deseori vine prin contracte. Ceea ce se învață în această perioadă va fi bine întipărit în minte, felicitări pentru studenții care se află în sesiune în luna mai!

Venus intră în Taur - 15.05.2019 12:46
Venus în Taur este o poziție minunată deoarece este plină de energie și are o influență mai puternică decât în ​​alte semne, pentru că se află la ea acasă. Financiar vorbind acesta este un început promițător, indiferent de domeniul de activitate se poate observa o creștere a câștigurilor care vin prin muncă proprie. Social lucrurile se relaxează, oamenii devin mai prietenoși, mai empatici, mai optimiști. Există un limbaj asertiv care trezesc sentimente bune în ceilalți, generozitatea este de asemenea o caracteristică a acestei plasări, dar fără riscul de a pierde bani. Venus amplifică și parte care ține de nevoie și de senzorialitate. Pentru cine are talent artistic este o perioadă bună pentru afirmare, însă pentru noi, majoritatea, există nevoia de avea grijă de sine și a ne relaxa. Astfel devin mai dese ieșirile în oraș la concerte, piese de teatru, expoziții de artă, dar și lucruri care țin de sfera personală: cină romantică (care stimulează simțul gustului și vizual), o baie relaxantă (simț tactil și olfactiv) și momente romantice cu partenerul.  Că tot vorbim de partener, în relații, Venus poate să aducă nevoia de dovezi fizice, ea nu se prea încrede în vorbe și astfel dovezile de iubire trebuie să fie palpabile sau vizibile, de asemenea și momentele tandre se cer a fi mai dese tocmai din acest scop de a valida legătura emoțională.

Marte în Rac - 16.05.2019 06:10
Marte nu se simte foarte bine în Rac, el este prototipul bărbatului dur și  brutal care se luptă dârz pe câmpul de luptă, dar care se trezește acasă și trebuie să schimbe scutece și să facă mâncare, acesta ar fi situația în care se află acum această planetă - am exagerat intenționat imaginea pentru a înțelegere mai vizuală. Uneori, ei își iau timpul pentru a decide ce scop vor să obțină. Devenim mai emoționali dar și foarte schimbători, deciziile sunt puternic influențate de starea în care ne aflăm, de aceea este bine să ne luăm ceva timp pentru a gândi anumite lucruri înainte. Există o confuzie generală, unii își pot pierde scopul și să îl tot caute, alții nu înțeleg de ce reacționează agresiv în anumite situații, alții nu știu ce simt. Ce vreau? Ce simt? De ce am nevoie? Acestea vor fi întrebările la care nu știm să răspundem iar ceilalți încearcă din greu să le deslușească pentru că noi nu putem fi concreți. Acest lucru afectează mai ales planul social, dar cu precădere planul personal, unde nu putem să exprimăm clar temerile și nevoie, iar partenerul poate fi debusolat de un tip de acțiune care nu e în concordanță cu situația actuală. Pe partea bună, îl putem folosi pe Marte pentru lucruri casnice pentru că ne oferă energie, putem renova mai repede casa sau să facem orice astfel de lucruri într-un ritm mai rapid. Atenție mare la accidentele casnice pentru că devin din ce în ce mai dese.

Luna Plină în Scorpion - 19.05,2019 00:11

Soarele intră în Gemeni -  21.05.2019 10:59
Soarele simbolizează o identitate personală, personalitatea care din punct de vedere psihologic este dezvoltată complet. El ne arată zonele în noi ar trebui să se învățăm să fim independenți, unde ar trebui să ne îndeplinim potențialul. Începe o perioadă a informației care se perindă pe lângă noi în diverse și rapide moduri. Comunicarea, mai ales cea verbală este accentuată, deplasările devin mai dese. Devenim mai sociabili, vorbim mult, facem puține. Dar ne vom bucura, grijile scad în intensitate, dorim să facem lucruri noi. La mulți ani nativilor Gemeni!

Mercur trece în Gemeni - 21.05.2019 13:52
Mercur se află la el casă și se simte bine aici, se poate manifesta în modul plăcut lui. Avem mai multă energie, iar mintea devine mai rapidă și mai atentă la oportunități. Este o perioadă de încercare și explorare, pentru cei care sunt la început de drum într-un domeniu acum pot acumula toate informațiile de care u nevoie, tendința este totuși de a exagera și de a nu fi foarte consecvenți. Chestiunile birocratice sunt mai simplificate sau poate avem noi mai multă energie să ne deplasăm de colo-colo pentru două hârtii. 

Citește cele mai noi articole:

Vom discuta inițial despre contextul general astral, apoi despre ce s-a întâmplat în China, ce se întâmplă actualmente în România și cum apar semnele unei isterii pandemice - în sens psihanalitic.