Începutul anului 2019 și Bitcoin

12.12.2018

Pe harta natală a monedei virtuale observăm o dezvoltare foarte rapidă (Venus guvernează casa IV și este plasată în următoarea casă). O dezvoltare ascunsă, rapidă care e explodat la un moment dat într-o formă hiperbolizată, nu degeaba procesul de producere al monedelor se numește "mining" (a mina - acțiune specifică Scorpionului).
Însă dacă ne uităm la stabilitatea parcursului îl vedem pe Marte, guvernator de casă X, care se află în casa din urmă, lucru ce poate însemna o dezvoltare nenaturală, rapidă dar firavă, instabilă. Liantul momentului a fost Uranus, care a menținut energia Berbecului, cea care a clasat Bitcoin pe primul loc, dar Uranus va trece în Taur, iar "adezivul" care lipește podiumul va slăbi.

Cum va fi anul 2019 pentru parcursul monedei Bitcoin?
Ianuarie este perioada în care s-a "născut" Bitcoin și dacă analizăm perioada din acest an similară cu cea din 2009 când a apărut moneda vom știi cum se va desfășura evoluția.
Vedem că Uranus se află la 28 grade Berbec, dar este retrograd, ultima dată în următorii 84 de ani. Cred că Bitcoin a fost un prototip, un cercetaș al acestui domeniu, experimentul. Adevăratele monede virtuale încep să se dezvoltate de acum, cu Uranus în Taur care are tendința de a schimba piața monetară, globalizându-o și modificând modalitățile de plată, înlocuind banii cash cu cei virtuali, nepalpabili.

Saturn va trece peste Soarele natal și va aduce dificultăți de "producție", întârzieri și breșe în procesele de "manufacturare" Putem să presupunem că avem de aface cu o "manifestare acută a unei boli cronice", adezivul de care vorbeam mai devreme începe să slăbească și podiumul se mai clatină.
Se va sesiza o scădere valorică, dar Bitcoin nu va dispărea. Scade, scade, la un moment dat se va stabiliza, dar nu va mai avea puterea să urce și să ocupe același loc, mai ales că intervin tot felul de probleme în întreținerea rețelelor, a instrumentelor de lucru, a proceselor de bază.

Sensibilitățile monedei pot fi ușor mascate, se încercă o mușamalizare, dar dacă ne îmbătăm cu apă rece și visăm cu ochii deschiși probleme nu vor dispărea de la sine.
În această hartă se observă nașterea unui alt "titan". Luna care este în careu cu Saturn natal va merge către Soare și va forma Eclipsa parțială de Soare din 5 ianuarie (pentru coordonatele Londrei). Putem vorbi de un proces de sabotarea a Bitcoin, care ulterior va fi devorat de către "fii și fiicele" sale. El a dat startul, dar este incomplet, sunt monede mai competente și mai sigure care vor acapara piața.

2019 este anul "îmbolnăvirii" Bitcoin. Iar pentru că s-a născut din iluzie este posibil ca în 2020 să încerce să revină, dar nu va reuși, iar 2021 va fi anul morții Bitcoin, dar nu a monedelor virtuale.