Donald Trump - începutul declinului? Lorzii timpului

25.09.2019

24.09.2019 14:17 - Nancy Pelosi anunță începerea procedurii de destituire a lui Trump.

În acest context vom analiza ce părți ale astrogramei lui Trump sunt activate de Profecție, Eliberare Zodiacală, Firdaria și ce evenimente anunță Revoluția Solară și Tranzitele.

Ascendent Profectat - Balanță (C2) culoare mov

Firdaria:
Nodul Nord 14.06.2016
Nodul Sud 14.06.2019 cercul albastru
Soare: 14.06.2021

Eliberarea zodiacală (Partea Spiritului 01:41 Pești):

Perioada Rac 14.06.2001 culoare verde închis
...
Sub-perioada Capricorn 13.01.2019 - LB verde deschis
Sub-perioada Vărsător 14.04.2019

Natal

Trump se naște cu Ascendentul la 29 Leu, conjunct cu steaua Regulus - destin măreț, după cum ar zice anticii, prevestea o oarecare ascensiunea socială. Dar Mijlocul Cerului este conjunct cu steaua Algol - una dintre cele mai malefice însemnând decapitare, în sens simbolic. Născut la eclipsă (Nodurile lunare plasate lângă luminarii), Trump are o anumită indolență și instabilitate emoțională (NS + Luna), mai ales în situații de discriminare personală sau înjosire. Marte pe Ascendent în propriul decan și termen îi aduce energie și multă, multă agresivitate.

Venus, lordul anului, se află în natal în casa 12, între Saturn și Marte, cu siguranță nu este un an ușor pentru președinte.

Ce se petrece acum?

În Firdaria perioadele Nodurilor Lunare sunt foarte intense. În acest caz Nodul Sud aduce singurătate și deficit, situații dramatice. Nodul Sud conduce la pierderi și izolare.
În Eliberarea zodicală există situația de loosing of the bound sau întrerupere a ordinii activării zodiacale. Această perioadă aduce evenimente puternice în zodia respectivă și în raport cu planeta guvernatoare a semnului.

În Revoluția Solară a acestui an Gemeni reprezintă Ascendentul, activând casa 11 natală. Venus, lordul anului este retrograd, deci Trump va pierde susținerea partenerilor și a societății în general. Acordurile pe care le va face sunt discutabile și instabile, iar chestiunile care țin de bani (cum este acum conflictul cu Ucraina) vor aduce mari prejudicii. Mercur în Rac (casa 12 natal) - lipsă de luciditate, bârfe și jocuri de culise. Conjuncția Marte - Neptun (casa 8 natal) parteneriate nefericite. Capricornul din Eliberarea zodiacală reprezintă casa 8 a Revoluției Solare, unde Jupiter retrograd arată declin, auto-sabotaj, șantaj financiar și legături politice periculoase.

Cum acționează tranzitele și ce va fi?

Procedura de destituire este complexă și de lungă durată (Nodul Sud activat). În acest moment, la aflarea veștii Nodul Sud și Saturn se află în conjuncție în tranzit și în semnul Capricornului (eliberarea zodiacală) și opus Ascendentului Revoluției Solare. Acest aspect se petrece pe casa 6 natal, deci lucrurile nu merg bine în administrație, subalternii pot reprezenta un pericol. Procedura pare a funcționa bine pentru că se va plia pe semnificațiile Nodului Sud - îndepărtare; și ale lui Saturn - proces metodic și complex.

În profecția lunară septembrie se află sub semnul Capricornului, același semn fatidic care îi va face probleme lui Trump o bună perioadă. În data de 30.10.2019 Marte face careu cu Saturn (lordul profecției lunare) - un semn de imprudență și o lovitură puternică pentru președinte.

Jupiter în tranzit se află în conjuncție cu Nodul Sud și Luna din harta natală, în termenul și decanul lui Saturn. Potențarea acestui aspect slăbește puterea și popularitatea lui Trump.

25.11.2019 Venus, lordul anului va trece în Capricorn (eliberarea zodiacală) este posibil ca atunci să mai aflăm de niște „jocuri financiare”, de acțiuni birocratice care au favorizat anumite scopuri și mai multe conflicte, este posibil să observăm și agitația maselor de oameni.

În mai, anul viitor (din data de 13.05.2019) Venus va retrograda în semnul Gemenilor, pentru Trump va fi reluarea acestui moment tensionat, când va fi atacat din mai multe părți, inclusiv din țară, cât mai ales extern. 

Apoi va profecta ascendentul în Scorpion, cu Marte lordul anului, activând casa 3 natală. Va încerca să poarte discuții, să convingă și să facă înțelegeri, însă nu cred ca va reuși. Marte va retrograda în 2020 din data de 9 septembrie până în 13 noimbrie, în Berbec și casa 8 natal. 

În aceste condiții procedura de destituire va aduce după sine tot mai multe scandaluri, va fi ca un bulgăre de zăpadă care tot crește în timp ce cade vertiginos. Sincer, consider că nu se va duce procesul până la cap, iar Trump va capitula. Va ieși cu siguranță de pe scena politică în perioada 2020-2021.

PS: să nu uităm că Ucraina are ascendent în Capricorn și nu îi face bine lui Trump acum orice fel de legătură cu acestă țară.  Iar președintele Volodymyr Zelensky are Saturn natal peste Ascendentul lui Trump.

Citește și articolul: Ucraina - după râs vine și ...?!