Alexandru Păunescu

Pentru că cel mai bine mă poți cunoaște prin ochii celorlalți, am rugat-o Daniela Simulescu în calitate de prietenă, confidentă și astrolog să mă descrie cât mai sincer.  

În Alexandru vei gasi un mix inedit între pasiune, tehnică și muncă. Studiul său este unul cât mai aprofundat, la modul că tendința sa perfecționistă se regăsește în absolut tot ce face. Faptul că este implicat în studiul psihanalizei nu poate decat să îi ofere un plus fantastic atunci cand analizeaza o astrogramă personală. El reușește să găsească de fiecare dată conexiuni între teoria astrologică și cea psihanalitică. Și este foarte important să cunoști motivațiile ascunse ale unui om astfel încât să îl ajuți să se înțeleagă. Dacă vrei să îți "ghicească" cineva destinul, nu te duce la Alexandru. În schimb, dacă vrei să te cunoști mai bine, să evoluezi și să ai o proiecție obiectivă a astrogramei personale/previzionale, Alexandru este omul!

Taur, cu Ascendent în Fecioară și Luna în Vărsător.Studiez astrologia din 2012, în 2014 s-a adăugat și Tarotul, pe lângă celelalte domenii esoterice. Am învățat autodidact și mereu am îmi verific cunoștințele. Din 2017 am începutul studiul academic în domeniul psihologiei cu scopul de a mă forma în psihanaliză.Roadele muncii mele le veți găsi pe site. Numai bine!

Părerile colegilor


Minerva, Gabriel Dima

Astrolog

"Cu Alexandru Păunescu și cu ceea ce propune el legat de conjugarea principiilor psihologiei și ale astrologiei, cred că începe o nouă era în astrologia modernă. Când poți fi deschizător de drumuri nu ai de ce să te temi. Ți-e frică? Mergi înainte. Ai curaj? Mergi înainte!."

Vesta, Maria

Astrolog

"Pe Alexandru l-am remarcat de când a început drumul său spre spiritualitate prin astrologie și tarot. Pe lângă faptul că este un perfecționist studiind cu conștiinciozitate, are și acel dram de intuiție care face diferența dintre cei care sunt buni și cei care pot ajunge foarte buni în aceste domenii.."

Ioana, Ispas

Astrolog

"Alexandru este un astrolog cu o vastă și solidă experiență practică, cu păreri pertinente care sunt mereu documentate și argumentate. Îmbină profesionist astrologia și psihologia, ceea ce am putut urmări în articolele sale și în cadrul prezentărilor ținute la Cercul de Astrologie Phoenix și la Congresele Asociației Astrologilor din România.

Alexandru Păunescu abordează subiecte extrem de sensibile - psihanaliza în astrologie, sexualitate, evoluția astropsihologică de la stadiul de copil la cel de adult, predictibilitatea parentalității adoptive, cu o finețe a expunerii care te cucerește și te face să-ți dorești mai mult. Capacitatea sa de analiză și meticulozitatea se remarcă în tot ceea ce face, este un profesionist care studiază permanent, caută răspunsuri și nu de puține ori și întrebări. Alexandru nu se limitează la litera cărții ci din contră, caută, experimentează și cercetează. Am avut plăcerea de a-l asculta la întâlnirile astrologilor și sper să își facă timp pentru viitoare expuneri."